Voor (spoed) opdrachten het snelste resultaat door met nummervermelding te bellen! 06 25528170

3 puntsloten

Kluizen

De M&C Color is een unieke veiligheidscilinder die al onze beveiligingstechnieken in één cilinder verenigt. Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode. De M&C Color heeft bovenop de SKG®*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.
Toepassing
  • Geschikt voor binnen- en buitendeuren
  • Verkrijgbaar met een lengte van 54 mm tot 150 mm

Materialen

Messing is een legering van koper en zink. Enkele bekende eigenschappen van het materiaal zijn de hoge hardheid en zelfsmerendheid. Messing is makkelijk te onderhouden. De keersleutel is gemaakt van nieuwzilver en de kap van gegoten kunststof.
Kleuren

Onze cilinders zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren nikkel en messing. Op aanvraag zijn ook andere kleuren mogelijk. Houd hierbij rekening met een meerprijs. De sleutelkoppen zijn verkrijgbaar in donkerblauw, lichtblauw, rood, oranje, rose en lichtgroen.

Op drie punten sluiten van de deur is een goede en blijvende dichting tegen zowel tocht, geluid als inbraak. Om het kromtrekken bij brand tegen te gaan, wordt vooral bij stalen deuren aan de bovenzijde een extra sluitpunt gemaakt.
En ook de in het nieuwe bouwbesluit gewijzigde deurhoogte van 2100mm naar 2300mm, versterkt de noodzaak van een meerpunts-sluiting.

Driepuntssluitingen worden centraal, op een gemakkelijke hoogte bediend, dat betekent extra veiligheid door dwangmatig goed sluiten.

Er zijn natuurlijk, zoals in alles, verschillen in kwaliteit die u met name zult constateren na een wat langere tijd gebruiken. Een consequentie van toegepaste materialen.

Meerpuntssluitingen vereisen wel meer aandacht bij de montage, de schoten moeten zo min mogelijk weerstand ondervinden bij het sluiten.

Voor de technische samenstelling, de constructie en uitvoering is gekozen voor duurzame sterke materialen voornamelijk niet gevoelig voor vorst of een brandbelasting (branddeuren). Soepel en licht functioneren ook bij zijwaartse druk (van cruciaal belang bij de paniekslotuitvoering).

De meerpuntssluitingen behoeven zeker voor buitendeuren lange sluitprofielen waarin opgenomen nastelbare sluitplaten voor de secundaire schoten. De afgeronde vorm in het schootgat maakt dat het op slot draaien, ook van een vervormde deur, niet te veel kracht vergt.

Kortom een serie multifunctionele sloten in een uitstekende kwaliteit getest in verscheidene Europese testinstituten waaronder SKG en SKH.

KFVO 3 punt sloten Specialist - Bel voor problemen

Adres

Aslan Klus & Sleutelhuis
Meyenhage 320
3085 CH Rotterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Telefoon: 010 2103536
Mobiel: 06 25528170
Bel met nummervermelding!
KvK 53052994
BTW NL850725069B01
IBAN NL28ABNA0414166582

Geopend

maandag  11:00- 18:00 uur.
dinsdag - vrijdag 09:00 - 18:00 uur.
zaterdag 10:00 - 17:00 uur
zondags voor noodgeval
Bel 06 25528170