Voor (spoed) opdrachten het snelste resultaat door met nummervermelding te bellen! 06 25528170

M&C en onze machines

Beschrijving

M&C Sleutels voor de Condor serie
M&C Condor cilinders zijn voorzien van een veiligheidscertificaat. De sleutels voor de M&C Condor cilinders zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Deze zijn ook extra beveiligd door middel van een verhoogd profiel. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee u enkel bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken. Enkel op vertoon van dit certificaat kunnen sleutels nageleverd worden. Hier kunt u sleutels op certificaat nabestellen. U dient tevens een kopie van het certificaat te uploaden bij uw bestelling, hiervoor hebben wij de achterzijde van uw certificaat nodig. Alle sleutels die wij leveren worden op een originele M&C Sleutelmachine vervaardigd, zo kunnen wij u de allerbeste kwaliteit sleutels garanderen!
Materiaal: Messing

De M&C Condor is een hoogwaardige veiligheidscilinder en is bestand tegen de meest actuele inbraakmethodes zoals kerntrekken, de klopsleutelmethode en lockpicken. De M&C Condor cilinder is voorzien van een hardstalen brug, deze maakt het breken van de cilinder nagenoeg onmogelijk. De sleutels van de M&C Condor zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Deze zijn ook extra beveiligd door middel van een verhoogd profiel. 

All Devices
Heeft u bijvoorbeeld nieuw huis dan kunnen wij de cilinders op maat verlengen

Beschrijving

De M&C Matrix is een hoogwaardige veiligheidscilinder en is bestand tegen de meest actuele inbraakmethodes zoals kerntrekken, de klopsleutelmethode en lockpicken. De Matrix is voorzien van een hardstalen brug, deze maakt het breken van de cilinder nagenoeg onmogelijk. De sleutels van de M&C Matrix zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. 

De Matrix cilinder is standaard voorzien van een paniekfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen. U kunt aan de binnenzijde van de deur een sleutel in de cilinder laten steken. Uw cilinder is dan nog steeds bedienbaar vanaf de buitenzijde. Deze cilinder is voorzien van een certificaat. Enkel op vertoon van dit certificaat kunnen sleutels (en cilinders) nageleverd worden. De M&C Matrix voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG***.  

De M&C Matrix is een hoogwaardige veiligheidscilinder en is bestand tegen de meest actuele inbraakmethodes zoals kerntrekken, de klopsleutelmethode en lockpicken. De Matrix is voorzien van een hardstalen brug, deze maakt het breken van de cilinder nagenoeg onmogelijk. De sleutels van de M&C Matrix cilinder zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. 

All Devices

Omschrijving

De M&C Color Pro is een unieke veiligheidscilinder, van Zwitserse komaf, die alle beveiligingstechnieken in één cilinder verenigt. Deze cilinder is onder andere beveiligd tegen kerntrekken, de klopsleutelmethode en lockpicken. De anti kerntrek cilinder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG***. Bovenop deze vereisten is de M&C Color Pro voorzien van een hardstalen brug. Deze hardstalen brug zorgt ervoor dat de cilinder nagenoeg onbreekbaar is, zelfs zonder deurbeslag.

De M&C Color Pro is voorzien van een veiligheidscertificaat. Enkel op vertoon van dit certificaat kunnen sleutels (en cilinders) nageleverd worden.

Deze europrofielcilinder is behalve veilig en betrouwbaar, ook erg veelzijdig. Mottura kenmerkt zich door zijn diversiteit en juist dat maakt hem uitermate geschikt voor het realiseren van sluitplannen.

Zo blijft uw veiligheid gewaarborgd. Bovendien bespaart u direct op de aanschaf van nieuwe cilinders.

Deursloten zijn te verdelen in twee categoriën: hoofdsloten en bijzetsloten. Een hoofdslot is het centrale vergrendelpunt van de deur.

Bijzetsloten zijn bedoeld als aanvullende beveiliging. Deze zitten vaak halverwege de boven of onderzijde van een deur.

Beide varianten bestaan in de vorm van insteeksloten. Dit betekent dat de sloten in de deur zijn verzonken.

Teamwork

Onze machines

Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw sleutels te vervaardigen

UNO Code 399

Bovenfreesmachine voor fiets en autosleutels

Ford sleutelmachine

Dark Ninja machine

Machine voor certificaat MC color

Kluissleutetelmachine

Futura pro

Voor autosleutels en sleutels met speciale codes.

Autosleutel met transponderchipmachines
884 Decryptor Ultegra
RW4 P-box en M-box 48serie

Smart Pro

Voor autosleutels met afstandbediening

Adres

Aslan Klus & Sleutelhuis
Meyenhage 320
3085 CH Rotterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Telefoon: 010 2103536
Mobiel: 06 25528170
Bel met nummervermelding!
KvK 53052994
BTW NL850725069B01
IBAN NL28ABNA0414166582

Geopend

maandag  11:00- 18:00 uur.
dinsdag - vrijdag 09:00 - 18:00 uur.
zaterdag 10:00 - 17:00 uur
zondags voor noodgeval
Bel 06 25528170